Contacteer ons nu: 0486 50 73 82 0486 50 73 82

Reserveer tijdig bij Kanwa, uw spa wellness in Aalst

Als u van onze spa wellness in Aalst gebruik wenst te maken, is een tijdige reservatie op zijn plaats. Alleen op die manier kunnen we alle klanten maximaal comfort en rust bieden om optimaal te genieten. Er kan worden gereserveerd via e-mail, telefonisch of via het contactformulier.

Algemene voorwaarden

  • Arrangementen dienen minstens twee dagen op voorhand gereserveerd te worden. Annuleren kan kosteloos tot drie dagen voor de boekingsdatum. Bij annulaties binnen de twee dagen vóór de boekingsdatum zijn wij genoodzaakt een annuleringskost aan te rekenen van 75 euro.
  • Reservaties worden alleen aanvaard met naam, e-mail, telefoonnummer, reservatiedatum- en uur en het aantal personen.
  • Gelieve uw reservatie binnen de 4 dagen te bevestigen met een reservatiewaarborg van 50 euro. U kan deze cash komen betalen of overschrijven met vermelding van datum en uur van de reservatie en de naam die u opgaf bij uw reservatie, op het rekeningnummer BE22 7512 0728 9747.
  • Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van deze waarborg. Indien wij het voorschot niet binnen de termijn van 3 dagen hebben ontvangen, zien wij ons genoodzaakt om de reservatie te schrappen en de uren opnieuw beschikbaar te stellen zonder u hiervan op de hoogte te brengen.
  • Indien u in het bezit bent van een cadeaubon, volstaat het om, in plaats van te storten, het nummer van de cadeaubon door te geven. Bij het niet nakomen van de afspraak, vervalt de cadeaubon.
  • Iedereen die een reservatie maakt bij Kanwa verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

Info web

Contact

We twijfelen er op geen enkel moment aan dat u niet van onze diensten gebruik wil maken. Neem daarom uw telefoon bij de hand, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. We zien u graag snel bij Kanwa Wellness.